Carwrapping

“Zal ik het voor u inpakken?” “Doet u maar, het is een cadeautje.”

Laat u inpakken door Wrapalot!

Wilt u uw auto voor een schappelijke prijs een nieuwe look geven?! WRAPALOT is gespecialiseerd in het volledig wrappen van auto’s. Bovendien hebben we veel ervaring met zeer speciale auto’s. Zelfs voor het wrappen van een Ferrari, Lamborghini of Wiesmann is voldoende kennis en ervaring aanwezig.

Onze zorg, aandacht en vakkundigheid, maken van uw auto een uniek, in het oog springend pronkstuk. Met een uiteenlopend pallet van kleuren, tinten en uitstralingen, maken wij uw geliefde bollide uitgesproken stoer en uitdagend of juist ingetogen en in mystiek gehuld.
Mat metallic, geborsteld staal, carbon, maar ook natuurlijke effe kleuren in mat of glanzend, wij vervullen uw wens. Met behendigheid, veel aandacht en geduld maken wij van uw auto een nieuw pronkstuk. De kleuren die we hiervoor kunnen gebruiken zijn zeer uitgebreid. Denk u hierbij aan mat metallic, geborsteld staal, carbon, maar natuurlijk effe kleuren in mat of glanzend. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Ik kom graag even langs om de kleurenwaaiers te showen.

Voordelen van carwrapping boven spuiten zijn:
  • De mogelijkheid tot het aanbrengen van een matte kleur, een reliëf of reflecterende folie
  • Een extra beschermlaag voor zowel zon-, kras- als pekelschade
  • Eventuele schades kunnen perfect hersteld worden in exact dezelfde kleur tegen een voordelig tarief